Banner
Glitterific: csillám és csillámszívó szett
Glitterific: csillám és csillámszívó szett
  • Típus: GLT00000
Nem:

Lány

Korosztály:

+5 éves kortól

Pret:   58.00 Lei

Darab:

 

Most egyszerűen dekorálhatók ki a régi ruhák, vagy egyéb kiegészítők a Glitterific szett segítségével, mindezt hulladékmentesen. A készletben található matricák segítségével, vagy az egyedileg készített mintákkal varázsolhatók újjá a régi dolgok. A matrica, vagy az egyedi minta felhelyezése után a pálcával lehet felvinni a csillámot, majd a felesleges csillámot a pálca funkciójának átváltásával lehet eltüntetni. Így kevesebb szemét keletkezik. A csomagolás 1 db pálcát, 2 tégely csillámot, 2 ív matricát és 3 lapot tartalmaz. A játék működéséhez 2 db AAA elem szükséges, ami5t a csomagolás nem tartalmaz. Csomagolási méretek: 28 x 23 x 4 cm.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.