Banner
Viktoriánus fa emeletes babaház - Melissa & Doug
Viktoriánus fa emeletes babaház - Melissa & Doug
  • Gyártó: Melissa & Doug
  • Típus: 2580
Nem:

Lány

Korosztály:

+6 éves kortól

Pret:   894.00 Lei

Darab:

 

A kislányok nagyon nagy örömmel fognak játszani ezzel a babaházzal, hiszen hatalmas mérete és részletgazdag kidolgozása sok lehetőséget rejt magában. A rózsaszínre festett ház, fehér ablakkereteivel, valamint a kék és fehér zsindelyes tetejével nagyon egyedi megjelenést kölcsönöz neki. A több mint hetven centis épület belsejében egy földszint, egy elemet és egy tetőtéri szoba is található, minden szoba különféle színes és részletgazdag bútorokkal vannak berendezve. Az épületben található konyha, fürdő, háló és nappali szoba, a kicsi, de részletgazdag lépcsővel igazán jó játékélményt biztosít a gyerekeknek. A fából készült épület könnyen összeépíthető, és nagyjából tizenkét centiméteres babákkal van megfelelő méretarányban.

Jellemzők:
- Viktoriánus emeletes babaház
- Részletgazdag kidolgozás és festés
- Kiegészítő bútorokkal
- Könnyen összeszerelhető
- Anyaga: fa
- Mérete 75 x 71 x 45 cm

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.