Banner
Sasszem társasjáték
Sasszem társasjáték
  • Típus: 63014
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+3 éves kortól

Szállítás:

1-2 nap

Pret:   99.00 Lei

Darab:

 

Micsoda kavalkád?! Ki lesz a sasszem, aki leggyorsabban találja meg az ábrákat? Bemelegítésként játszhatunk Képes bingót a játéktáblák bingós oldalával, ezután a táblákat megfordítva jöhet a Sasszem játék valamelyik formája. A 210 db kártya ábrái mind megtalálhatóak valahol valamelyik Sasszem játéktáblán, a Bingó oldalakon kevesebb ábra található, ott már szerencsére is szükségük lesz. A legegyszerűbb játékmódnál csak meg kell keresnünk a kiválasztott kártya ábráját a játéktáblát, és rámutatnunk. Ha választunk egy játékvezetőt (idősebb gyerek, vagy óvónő), több fokozatban nehezíthetünk a játékon. Ha a gyerekek nem látják a keresendő ábrát, csak megmondjuk, hogy mit keresünk, a képzeletükre kell hagyatkozniuk. Olvasni tudó gyerekek körében, ekkor az írásos oldalával fordítjuk fel a kártyát a képes helyett. Asszociációs játékként pedig csak körülírjuk, jellemezzük az adott ábrát, így még nehezebb megtalálni a megfelelő képet. Például: sárga színű, savanyú déligyümölcsök. A kártyát az a gyerek kapja meg, aki először rámutat a citromokra a játéktáblán. Csomagolási méretek: 37 x 22 x 5 cm.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.