Banner
Color Line társasjáték
Color Line társasjáték
  • Típus: CY332
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+5 éves kortól

Szállítás:

1-2 nap

Pret:   99.00 Lei

Darab:

 

A Color Line vagyis a Színvonal egy olyan társasjáték, amiben a mozgásban és gyorsaságban nincsen hiány! Csapj rá a csengőre, ha magadnak szeretnéd tudni a golyót, ami kijött a dobozból! Légy te az első, aki kirakja a ,,színvonalat”! Jól gondold meg, melyik golyóért csapsz a csengőre, mert, ha már van olyan színű golyód, akkor elveszted a többit és minden kezdődhet előröl. A játékszabály igen egyszerű. A legfiatalabb játékos lesz a kezdőjátékos, majd a kör az óramutató járásának megfelelően halad. Az éppen soron következő játékosnak ki kell vennie egy golyót a hengerből, miközben minden játékos nagyon figyel - ugyanis a játékosok csak úgy szerezhetik meg a felbukkanó golyót, ha elsőként nyomják meg a csengőt! Az a játékos, aki elsőként nyomta meg a csengőt, elveheti a golyót - feltéve, hogy el tudja azt helyezni a színkód-kártyáján. Ha valamelyik játékos úgy nyomja le a csengőt, hogy a golyóra már nincs szüksége (például a felbukkanó golyó lila színű, de mind a két lila hely foglalt a színkód-kártyáján), annak büntetésbol vissza kell tennie valamelyik korábban megszerzett és elhelyezett golyóját a hengerbe. Ezután a hengert tovább kell adni. A játék addig folytatódik, amíg valaki az összes helyet fel nem tölti a színkód-kártyáján.

Tartalma:
- 1 db golyótartóhenger
- Színes golyók
- 6 színes játékos lap
- Csengő

Játékosok száma 2-4 fő
Játékidő kb 15 perc

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.