Banner
Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték
Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték
  • Típus: 713359
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+3 éves kortól

Szállítás:

1-2 nap

Pret:   179.00 Lei

Darab:

 

Bartos Erika most egy összetett társasjátékkal állt elő az óvodások nagy örömére! Az Évszakok társasjátékban két nagy méretű tábla található, amiken négy játékot találunk az egyszerűbb, lépegetős verziótól a fejlesztő jellegű társason keresztül a családi, beszélgető játékig. A Bogyó és Babóca rajongók így egy olyan csomagot kapnak, ami szinte mindent tartalmaz, ami a sorozathoz köthető. A dobozba bekerült egy könyvecske, amiben az összes szereplőt megtalálod, és ennek a könyvnek a kiszínezős változata is. 
A játéktábla mérete: 50 x 50 cm.

Tartozékok: 2 nagy, két oldalas játéktábla, 2 fa dobókocka, 8 fa bábu, 24 kártya, 1 füzet egy Bogyó Babóca mesével, 1 kifestőkönyvecske a szereplőkkel, 1 színes könyvecske a szereplőkkel, 1 játékszabály

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.