Banner
-25%
Canal Toys: varázslatos kristálykert stúdió
Canal Toys: varázslatos kristálykert stúdió
  • Típus: MSG004H
Nem:

Lány

Korosztály:

+8 éves kortól

Pret:   129.00 Lei 97.00 Lei

Darab:

 

A gyerekek saját varázslatos kristálykertet alkothatnak a Canal Toys szett segítségével. Ebben a készletben minden megtalálható, csak egy kevés vizet kell még hozzáadni és a leírásban szereplő lépeseket követni. A stúdió készlet kertjében nem csak két varázslatos fa készíthető, hanem Slime oázis és Zen homokkert is tovább gazdagítja a csodálatos látványt. A kert létrehozásához el kell távolítani a kupolát, le kell pattintani az alap fedőjét, vizet és varázsport kell önteni az alapjába, majd vissza helyezni a fedőt. A kristálykert közepébe felállítható a Pink varázsfa, köré csillámhomok szórható, és különböző kövek, majd a figura helyezhető el benne. Az elkészült terráriumban tovább fejlődik a fa, ehhez nyitva kell hagyni a kristálykert kupoláját. Ha a fa már teljesen kifejlődött - kb. 12 óra, lassan a tetejére helyezhető a kupola. A Pink fa a későbbiekben lecserélhető a készletben lévő Kaktuszra, és a kert is az új témához igazítható. Csomagolási méretek: 34 x 31 x 11 cm.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.