Banner
-7%
Bogyó és Babóca Úton az Oviba
Bogyó és Babóca Úton az Oviba
  • Típus: 713038
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+3 éves kortól

Szállítás:

1-2 nap

Pret:   107.00 Lei 99.00 Lei

Darab:

 

Fedezd fel te is Bogyóval, Babócával és a katicalánnyal, az oviba járás izgalmait!

A Bogyó és Babóca - Úton az oviba társasjátékban egyetlen célod lesz: ügyességedet és találékonyságodat kihasználva a többiek előtt eljutni Dongó nénihez és Pettyes Futrinkához az oviba, miközben az erdőt keresztülszelve vidám játék és szórakozás vár rád, de vigyázz, mert ha Vendel arra kér, hogy vissza kell vinned az elveszett lufiját, akkor máris elveszítetted elsőbbségedet a többiekkel szemben.

Ebben a barátságos és bájos kis társasjátékban Bogyó és Babóca összes kis barátja szerepel, így Vendel mellett Gömbi, Baltazár, Csiga Csaba és Mókus Regő is felbukkannak azért, hogy egy-egy izgalmas játékra csábítsanak téged, miközben az óvoda felé ballagsz.

A klasszikus dobókockás Bogyó és Babóca rajzfilm színes világával díszített társasjáték garantáltan minden gyermek arcára mosolyt varázsol, akik imádják a katicalány és a csigafiú elbűvölő, tanító célzatú kalandjait.
Tartozékok:1 játéktábla, 4 bábu, 1 dobókocka, 4 térbeli elem.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.