legyel torzsvasarlonk
Monopoly társasjáték - Szélhámosok kiadás
Monopoly társasjáték - Szélhámosok kiadás
  • Típus: E1871
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+8 éves kortól

Pret:   143.00 Lei

Darab:

 

Ármánykodj, hágd át a szabályokat, és ússz meg annyi csalást, amennyit lehet!

A Monopoly társasjáték - Szélhámosok kiadásban fel kell rúgni minden szabályt, ha pénzt szeretnél gyűjteni. Cseréld ki titokban az ingatlanodat, vegyél fel ingyen hoteleket, vagy kényszerítsd arra a játékosokat, hogy meg kelljen állni az ingatlanodon.

A Monopoly társasjáték - Szélhámosok kiadásban semmi sem az, aminek látszik, és próbálj meg minél több turpisságot megúszni. De vigyázz, ha elkapnak, börtönbe küldenek!

A Monopoly társasjáték - Szélhámosok kiadás tartalma: játéktábla, műanyag bilincs, 6 bábu, 15 csalás kártya, 22 birtoklevél kártya, 16 szerencsekártya, 16 meglepetéskártya, 16 szálloda, 2 dobókocka, játékpénz csomag, bankrekesz, játékszabály.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.