legyel torzsvasarlonk
Magyar népmesék memóriajáték
Magyar népmesék memóriajáték
  • Típus: 43710
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+5 éves kortól

Pret:   65.00 Lei

Darab:

 

Játsszatok együtt a Magyar népmesék leghíresebb szereplőivel! A Magyar népmesék memóriajáték egyszerre három játékot is magában foglal, a legjobb magyar rajzfilmsorozat, a Magyar népmesék karaktereivel. A kártyákkal klasszikus párkereső memóriajátékot, a jó és rossz harca, valamint a Nap-hold csillag játékot is játszhatja az egész család! A jó és rossz harcában a vitézeknek kell legyőzniük a gonosz szereplőket, találd meg a vitézt, hogy elkergesse a patás ördögöt és a vén banyát, vagy párosítsd össze a királyfit és királylányt, ahogy a mesében is láthattad! A Nap-hold-csillag játékban a kártyák jelölését kell figyelni, és közben a többi játékos orra alá is borsot törhetsz. A Magyar népmesék memóriajáték 6 éves kortól ajánlott, 2-12 játékos számára. 

 

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.