Banner
Magyar népmesék - Hetedhét mese kiegészítő
Magyar népmesék - Hetedhét mese kiegészítő
  • Típus: 24393
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+5 éves kortól

Pret:   99.00 Lei

Darab:

 

A mese folytatódik!

Tömjük meg úgy a kis gömböcöt, hogy szétpukkadjon, mielőtt a városba érve mindenkit felfal! Segítsük Király kis Miklóst, hogy még időben vissza tudja szerezni a napot, a holdat ás a csillagokat a három sárkánytól! Gyűjtsük össze a szóló szőlőt , a csengő barackot és a mosolygó almát, hogy a királylány vissza tudja változtatni a disznót királyfivá! Irányítsuk az egyik komát, hogy ő legyen az aki túljár a komája eszén! Gyűjtsünk össze minél többet a király udvarában szerteszét szaladt nyulakból! Vágjuk le a gonosz ördögkatonákat, akiket a csúf vasorrú bába készít a Zöld király elveszejtésére! Vezessük a ravasz róka után az oktondi farkast, hogy mindketten jól belakmározzanak a lakodalomban!

A kiegészítő csak a Magyar nápmesék - A társasjátékkal együtt játszható!

 

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.