Banner
Zombicide: Zöld Horda társasjáték
Zombicide: Zöld Horda társasjáték
  • Típus: 950197
Nem:

Fiú
Lány

Szállítás:

1-2 nap

Pret:   405.00 Lei

Darab:

 

A zombi ragály nem ismer korlátokat! Mostanra már az ork törzsek is az áldozatává váltak. Az ork zombik átlépték a királyság határát, és óriási zöld hordát alkotva elhozták a végítélet idejét! Ám irányítóik, a gonosz halottidézők, terveik szövögetése közben megfeledkeztek egy rendkívül fontos dologról, a bátor túlélőket irányító játékosokról! Tapasztalt túlélőkként nem szokásotok elmenekülni a halálos kihívások elől. Közösen és felfegyverkezve bármikor szembeszálltok a hordával. Fogd az íjad, élezd a pengéd és készítsd a tekercseket, mert eljött a ti időtök! Alkoss egy csapatot a barátaiddal és használd a túlélői képességeidet, hogy győzelmet arathass a fertőzött orkok hordái felett! A zombikat maga a játék irányítja egyszerű szabályok és kártyák segítségével. Játszd le a 10 különböző, moduláris térképeken zajló küldetést, vagy készítsd el a sajátodat! Keress felszerelést és pusztítsd el a zombikat! Minél többel végzel, annál több képességre teszel szert, ám annál több zombi érkezik!
A játék remekül visszaadja a soha el nem fogyó zombi hordák fenyegetését, a kalandjátékok nyújtotta csata izgalmát, és persze lehetőséget kínál, hogy a kedvenc hősünket a saját elképzelésünk szerint fejlesszük és megfelelő felszerelésekkel lássuk el. A dobozban több mint hetven részletgazdagon kidolgozott műanyag figura roppant hangulatossá teszi a játékot, ráadásul remek lehetőséget kínál arra, hogy egyedi festéssel lásd el őket, még többet ad a játékélményhez.

Tartalma:
- 72 figura (6 túlélő, 35 ork járkáló, 14 ork dagadék, 14 ork veszett, 1 ork rémség, 1 ork halottidéző, 1 kőhajító)
- 9 térképlap (kétoldalú)
- 6 túlélő adatlap és adattálca
- 6 színes túlélőfigura-talp
- 6 dobókocka
- 48 jelölő
- 133 kártya (79 felszereléskártya, 54 zombikártya)
- 68 token
- Játékszabály

Játékosok száma 1-6 fő
Játékidő kb 60 perc

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.