Banner
Petrichor társasjáték
Petrichor társasjáték
  • Típus: J56695
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+12 éves kortól

Szállítás:

4-5 zile

Pret:   239.00 Lei

Darab:

 

A Petrichor egy igen különleges társasjáték, amiben a játékosok egy felhőt alakítanak. Felhőként az időjárás segítségével igyekszel a leggazdagabb termés előidézőjévé válni, ami könnyű feladat lenne, ha a többi felhő nem ugyanerre törekedne! Ezért készülj rá, hogy ravaszkodnod kell fent az égen, hogy átverd és lefőzd a barátaidat, és így te legyél a legfőbb felhő! A játék egy izgalmas felületen keresztül mutatja meg a természet viselkedését, a csapadékok fontosságát ami igen komoly stratégiai döntéseket fog igényelni a játékosoktól. A Petrichor egy meglehetősen szép, ám igen komplex társasjáték, amit akár egyedül vagy három másik játékos ellen lehet játszani.

Tartozékok:
- 1 tábla
- 12 kartonfelhő
- 80 átlátszó üveggyöngy
- 53 kártyalap (57 x 89 mm)
- 56 fakorong
- 16 kartonlapka
- 4 kocka
- több mint 40 jelző és jelölő

Játékosok száma 1-4 fő
Játékidő kb 20 perc/játékos

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.