Banner
Pandemic: Legacy 2. évad társasjáték
Pandemic: Legacy 2. évad társasjáték
  • Típus: ZMA33365
Nem:

Lány

Korosztály:

+8 éves kortól

Pret:   305.00 Lei

Darab:

 

A Pandemic az egyik legnépszerűbb kooperatív társasjáték, amelyben a földet fenyegető vírusok ellen kell felvenni a harcot, kifejleszteni az ellenszérumot, és ezzel megmenteni az emberiséget. A Legacy egy olyan változatot képvisel, amelyet ugyan csak egyszer lehet végigjátszani, bizonyos döntések végleges következményekkel járhat, így az izgalom és a játékélmény sokkal magasabb. Az első évad egy évet ölelt fel, ami tizenkét játékban zajlott le. A történet szerencsére folytatódik, és ebben a dobozban újabb 12 hónap, azaz 12 játék áll a játékosok előtt, hogy megmentsék a világot! A pestis a semmiből tört elő, és végigdúlta a világot. Az emberiség maradéka három emberöltő óta él a tengeren, a menedékeknek nevezett állomásokon. Az ő segítségükkel sikerült kialakítani egy hálózatot a világ legnagyobb megmaradt városaiból. De a menedékektől távol eső városok elkezdtek leszakadozni a hálózatról. A klasszikussá vált kooperatív stratégiai játék egyedi élményt nyújtó legacy verziójának második évadja, amelynek a lejátszásához nem feltétlen kell ismerni az első évad történetét.

A játék fekete és sárga dobozban is megjelent, azonos beltartalommal.
Az ár egyetlen termékre vonatkozik, amit bármely változatban tudunk szállítani.

Tartalma:
- 1 epic méretű játéktábla
- 10 karakter kártya
- 4 bábu
- 53 játékos kártya
- 8 referencia kártya
- 27 fertőzés kártya
- 82 legacy kártya
- 4 dokkmunkás kártya
- 8 számozott csomag
- 6 akta
- 2 ív matrica
- 3 követés jelölő
- 1 fertőzési ráta jelölő
- 1 kitörés jelölő
- 8 pestis kocka
- 36 ellátmány kocka
- 9 ellátmány központ
- magyar nyelvű játékszabály

Játékosok száma 2-4 fő.
Játékidő kb 60 perc.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.