Banner
A Mars Terraformálása társasjáték
A Mars Terraformálása társasjáték
  • Típus: Terraforming.LFCABH088
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+12 éves kortól

Pret:   195.00 Lei

Darab:

 

A Mars Terraformálása igazi, izgalmas stratégiai társasjáték, ahol nagyon fontos küldetést kaptok. A feladatotok a Mars élhetővé tétele. A játék történetének lényege, hogy a Földön híres és befolyásos cégek, a Marson is szeretnék bővíteni piacukat. Emiatt küldenek fel bátor, és rátermett cégvezetőket, hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek azért, hogy olyan körülményeket teremtsenek a Marson, amelyek által, az teljesen lakhatóvá válik az emberek számára. Minden játékosnak ugyanaz a célja, győzni mégis az fog, aki a legtöbbet teszi, hogy elérjék céljukat. A játékidő kb. 90-120 perc.
A Mars Terraformálása, avagy eredeti nevén Terraforming Mars nem véletlenül kapta meg BoardGameGeeken a stratégiai társasjátékok ranglistáján a 6., az összesített toplistán pedig a 9. helyet. Ki kell próbálni!

Tartozékok: 1 db magyar nyelvű szabályfüzet, 1 db Mars játéktábla, 5 db játékos tábla, 17 db vállalat kártya, 208 db projekt kártya, 8db referencia kártya, 200 db kocka ( 5 -féle színben), 200 db erőforrás jelző (arany, ezüst, és réz színekben), 3 db játéktábla jelző, 9 db óceán lapka, 60 db város lapka, 11 db különleges lapka, 1 db kezdő játékos jelölő

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.