Banner
Res Arcana: A hatalom alkímiája társasjáték
Res Arcana: A hatalom alkímiája társasjáték
  • Típus: SCG10001
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+12 éves kortól

Pret:   159.00 Lei

Darab:

 

Ebben a játékban a játékosok egy nagy hatalmú alkimista bőrébe bújnak, aki fiolákba zárt bizarr alapanyagokból varázslatos vegyületeket főz le tornya rejtekében. Szent ligetében a gyógyfüveket morzsoló druida megkezdte a nagy szertartást. A nekromanta rideg hívására egy sárkány bomló teteme áll újra a mágus szolgálatába. Nagyjából ezek alapján lehet elképzelni a Res Arcana világát, ahol az egész játék zajlik! A játékos ebbe a világba lép be, ahol az Élet, a Halál, a Hév, a Nyugalom és Arany esszenciáival űzheti a mágia művészetét! Minden játékos választ magának egy mágust, esszenciákat gyűjt össze, amelyek falhasználásával egyedi erejű ereklyékkel hozhat létre, melyek segítségével életre lehet hívni a sárkányokat és uralható a hatalom forrásai. Ha mindez sikerül, akkor jó eséllyel lehet megszerezni a győzelmet! A Res Arcana kellően összetett szabályrendszere miatt remek választás a rutinosabb játékosok részére, ráadásul a játékidő sem több mint egy óra, így akár több játékot is le lehet játszani egy délután vagy este folyamán.

Tartalma:
- 40 készítmény kártya
- 10 mágus kártya
- 5 Erő helyszín
- 1 kezdőjátékos jelölő
- 8 mágikus tárgy
- 10 műemlék kártya
- 150 esszencia jelző
- 12 "5x" esszencia zseton
- 4 referenciakártya
- Játékszabály

Játékosok száma 2-4 fő
Játékidő kb 10-15 perc

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.