Banner
Száguldó robotok társasjáték
Száguldó robotok társasjáték
  • Típus: ABA10023
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+10 éves kortól

Szállítás:

4-5 zile

Pret:   169.00 Lei

Darab:

 

Száguldó robotok társasjáték kiváló szórakozás az egész családnak, és ideális választás, ha nagyobb csapat szeretne néhány szórakoztató fordulót eltölteni, hiszen ezt a játékot annyian játszhatják, amennyien az asztalhoz férnek. A játéktáblán különféle akadályok és több robot is szerepel, a feladat pedig különböző korongokat összegyűjteni a megfelelő robotokkal. Amint megvan a célkorong, a játékosok kiszámolják, hogy mi az a legkevesebb lépés, amivel célba tudják juttatnia megfelelő robotot. Fontos szabály, hogy a robotnak legalább egy másik robottal koccannia kell. Amint valami bemondott egy megoldást, a többieknek legfeljebb egyetlen perc áll rendelkezésükre, hogy jobb, vagyis kevesebb lépésből álló megoldással álljanak elő.

Tartalma:
- 8 kétoldalú játéktábla
- 1 összekötőelem a pálya közepéhez
- 4 műanyag robot
- 1 ezüst színű robot
- 4 helyjelölő lapka
- 1 ezüst színű zseton
- 1 kozmikus örvény célzseton
- 16 célzseton
- 1 homokóra (1 perces)
- Magyar nyelvű játékszabály

Jellemzők:
- Játékosok száma 1-15 fő
- Játékidő kb 30 perc

Anyaga: Papír és műanyag

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.