video1
Trónok harca Monopoly társasjáték felnőtteknek
Trónok harca Monopoly társasjáték felnőtteknek
  • Típus: E3278
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+12 éves kortól

Pret:   196.00 Lei

Elfogyott
 

A Monopoly társasjátékok évtizedek óta jelentek garanciát a tartalmas szórakozásra, és most itt egy olyan változat amit kifejezetten felnőtteknek fejlesztettek ki a Trónok harca nagy sikerű regények és filmsorozat alapján. Már megjelenésében is különleges, hiszen a játéktáblán Westeros kulcsfontosságú helyei és várai láthatók, a játékosok egy-egy nagy ház címerfigurájával játszhatnak, így megtalálható a Starok rémfarkasa, a Lanisterek oroszlánja vagy éppen a Greyjoyok krakenje. A játék alapjában a klasszikus Monopoly szabályokra épül, csupán néhány apróságban tér el attól, így kevés felkészülés után is neki lehet ülni a játéknak. Lássuk melyik ház Lordja lesz méltó a hét királyság Vastrónjára.

Tartalma:
- 1 játéktábla
- 6 figura
- 28 halál kártya
- vastrón kártyatartó
- 32 eseménykártya
- 32 őrtorony
- 12 vár
- 2 dobókocka
- 95 karton pénz
42 Gold Dragons
53 Silver Stags

Játékosok száma 2-6 fő
Játékidő kb 120 perc

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.