slide3
Garaj din lemn cu 5 accesorii
Garaj din lemn cu 5 accesorii
  • Producator: Woodyland
  • Cod produs: 90083
Gen:

Baieti

Varsta:

+3ani

Pret:   363.00 Lei

Adauga in Cos:

 

În garajul cu trei etaje veți avea loc pentru toate mașinutele, astfel le veți putea parca într-un singur loc. Jocul este livrat cu cinci accesorii suplimentare (mașinuță,figurine) 
Clădirea este dotată cu lift  și două bariere .
Dezvoltă coordonarea ochilor și a mâinilor copilului, abilitățile logice și fantezia. Woodyland este cel mai de succes producător de jucării și distribuitori din Republica Cehă, care a fost prezentă pe piața cehă și slovacă încă din 1999. 
Toate jucăriile Woodyland sunt marcate CE, iar jocurile au fost testate în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale. Producătorul acordă o importanță deosebită siguranței jucăriilor, care efectuează diferite teste .
Majoritatea produselor poartă emblema "Safe Game", care garantează că utilizarea produselor prezintă cel mai mic risc pentru utilizatori. Riscurile sunt revizuite în mod constant și jocurile sunt modificate pentru a elimina sursele potențiale de pericol. Jocurile Woodyland dezvoltă creativitatea, creativitatea și gândirea logică. Cele mai multe jocuri concepute pentru mai multe generații, design robust, oferă longevitate și experiență de joc de calitate. Woodyland sa alăturat și programului FSC Certified Products. Majoritatea jocurilor provin din surse certificate FSC, iar compania se străduiește în mod constant să sporească acest raport. 
Ambalajul produselor este fabricat din materiale reciclate.

 

Toate preţurile webshopului zenitoys.ro conţin TVA. Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile. Ofertele speciale sunt valabile în limita stocului, şi sunt destinate persoanelor fizice şi vânzării cu amănuntul.

Descrierea produselor are caracter informativ, iar fotografia este ilustrare, în cazul în care aveți întrebării vă rugăm să ne contactacți.

Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor.