Banner
JÁTÉK GARÁZS - PARKOLÓHÁZ -
JÁTÉK GARÁZS - PARKOLÓHÁZ -
  • Gyártó: Woodyland
  • Típus: 90083
Nem:

Fiú

Korosztály:

+3 éves kortól

Pret:   363.00 Lei

Darab:

 

Ha szeretsz autózni, ezt a játék parkolóházat is imádni fogod! A háromszintes parkolóházban minden kisautódnak jut hely, parkold be őket egymás után a helyükre! A játékot öt kiegészítő tartozékkal szállítjuk (kisautó, emberek) A képen látható sínpálya és favonatok nem része a játéknak.

Az autók emeletek közötti mozgását a "lift" és a felhajtó segíti, illetve két sorompó is tartozik a parkolóházhoz, ezek a sorompók segítik a favonatok közlekedését a parkolóház földszintjén. 

Érdemes tudni, hogy a favonat játékok fejlesztik a gyermek szem- és kézkoordinációját, logikai készségét és fantáziáját.
 

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.