Banner
SZÁMOK TÁRSASJÁTÉK - ORCHARD TOYS
SZÁMOK TÁRSASJÁTÉK - ORCHARD TOYS
  • Típus: HU331
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+3 éves kortól

Pret:   65.00 Lei

Darab:

 

Keress, találj, számolj, illeszd össze! Ez több, mint egy kirakós játék!

Használd a két kirakóst együtt és töltsetek el a számok világában hosszú-hosszú órákat önfeledten szórakozva, így gyermeked könnyedén sajátíthatja el a számok ismeretét.

Ez az játékkészlet számtalan lehetőséget nyújt gyermekednek.

A tartós, vastag kartonlapból készült, fényes és könnyen tisztítható kirakós elemeket állítsátok össze. A kirakós hátoldalának színe (kék, piros) segít eligazodni abban, hogy melyik elem melyik táblához tartozik.

Amint összeállítottátok ezt a két izgalmas játéktáblát, kezdődhet a játék:

- keress egy számot a számos kirakóson, majd mondd ki hangosan

- keresd meg ugyanezt a számot a képes kirakóson, és számold meg a rajta lévő tárgyakat (pl.: két zsiráf, három bárány).

- próbáld ki fordítva a játékot: számold meg a kacsákat, békákat stb. a képes kirakóson, majd keresd meg a vele egyező számot a számos kirakóson.

Tanárok által tesztelve! A játék szórakoztat és fejleszt! Ez a rendkívüli játék erősíti a számolási készséget, fejleszti a kéz-szem koordinációs készséget és támogatja a problémamegoldó képességet.

Praktikus, kis dobozban kerül forgalomba ez a szuper játék, a doboz tetején lévő kis műanyag fül pedig segítségedre lesz, hogy utazás során könnyedén magaddal vidd.

A társasjáték legalább 80%-ban újrahasznosított anyagból készült.

A játék tartalma:

- 2 db 10 elemből álló, nagyméretű kirakós (A kirakós táblák mérete: 21 * 29,7 cm)

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.