Banner
Mesemondó kártyajáték
Mesemondó kártyajáték
  • Típus: 713571
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+5 éves kortól

Pret:   42.00 Lei

Darab:

 

A Mesemondó egy nagyszerű kártyajáték, ami az öt év körüli gyerekeknek lett fejlesztve és egy varázslatos mesevilágba repíti el őket, hál a kártyákon lévő illusztrációknak, amelyek Pásztohy Panka zseniális munkái. A Mesemondó egy a fantáziát megmozgató vidám játék, ami kreatív gondolkodásra ösztönzi a gyerekeket. Minden játékos örömét lelheti benne, aki ügyesen szövi tovább a mesét, vagy aki egy abszurd fordulattal megnevetteti a többieket. A játéknak egy győztese lehet, de a történet közösen alakul, így mindenki maximálisan kiveszi belőle a részét, és szó szerint részese a történetnek.

Tartalom:
- 54 mesemondó kártya
- Játékszabály

Játékosok száma 2+ fő
Játékidő: változó

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.