Banner
Fogd ki és számold meg társasjáték
Fogd ki és számold meg társasjáték
  • Típus: HU002
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+3 éves kortól

Pret:   61.00 Lei

Darab:

 

Gyermeked már ismerkedik a számokkal? Most egy olyan társasjátékkal lepheted meg őt, aminek biztosan örülni fog, hiszen mókás kivitelezést kapott, ám a segít a számokkal való megismerkedésben, hogy a lehető legegyszerűbben és gyorsabban sajátíthassa el ezt a tudást. A társasjátékban egy pörgetőtábla segítségével lehet számokat kipörgetni, melyekhez tartozik egy-egy kártya, ezt pedig onnan tudhatjuk, hogy annyi buborék van rajta, amennyit pörgettünk. A szettben lévő kártyákon halacskák is vannak ,amiket befőttesüvegbe lehet összegyűjteni, így nagyon szórakoztató is lehet a játék. Rengeteget fejleszt ez a társasjáték, miközben remekül szórakozik gyerkőcöd. Kiváló minőségének köszönhetően nagyon strapabíró, így sokáig lehet használatban.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.