Banner
Triovision logikai-társasjáték
Triovision logikai-társasjáték
  • Típus: HUT12945
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+7 éves kortól

Pret:   95.00 Lei

Darab:

 

Ebben a logikai társasjátékban a játékosok nem egymás után következnek, mint a hagyományos játékok esetében, hanem a leggyorsabb és legfigyelmesebbnek van lehetősége. A játékban színes figurák állnak a játéktáblán, és felcsapunk tizenkét kártyalapot, amin a színes figurál különböző helyzetben láthatóak. Ha a legfigyelmesebb játékos lát olyan kártyát, amin a figurák helyzettét egyetlen lépéssel be tudja állítani, akkor azt mondja "Stop", lép egyet, összehasonlítja a kiválasztott kártyával, és ha valóban sikerült a meghatározott állást kialakítani, akkor megkapja a kártyalapot. A játékot az nyeri, akinek a legtöbb lap összegyűlik a végén.

Tartalma:
- 60 kártya
- Játéktábla
- 8 bábu
- Magyar nyelvű játékszabály

Jellemzők:
- Játékosok száma 1-6 fő
- Játékidő kb 20-40 perc

Anyaga: Papír

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.