Banner
BANG! A PÁRBAJ
BANG! A PÁRBAJ
  • Gyártó: Asmodee
  • Típus: DAV34096
Nem:

Fiú

Korosztály:

+8 éves kortól

Szállítás:

1-2 nap

Pret:   107.00 Lei

Darab:

 

Újra szól a hatlövetű! A méltán népszerű Bang! társasjáték kétszemélyes változatában egy-egy csapat fegyverforgatót irányítva dönthetjük el, hogy ki is a leggyorsabb kezű a városban.

Felváltva játszunk ki kártyákat; az egyik karakterünk a tűzvonalban áll, míg a másik a fedezékből igyekszik segíteni. A törvény képviselőinek és a banditáknak is saját kártyáik vannak eltérő képességekkel, de a cél ugyanaz: kilőni a másik játékos karaktereit, még mielőtt ők tennék meg ugyanezt velünk.

Winchester, sör, börtön, indiánok és egy maréknyi új lap; a Bang!: A párbajban bizony minden megvan, ami egy klasszikus utcai leszámoláshoz kell – a spagettiwesternek hamisítatlan hangulatában.

BANG! - A párbaj önálló játék a BANG! világában. Nincs hozzá szükség a BANG!alapjátékra.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.