Banner
Quercetti: Montessori Farm és erdő pötyi 3db-os játékszett
Quercetti: Montessori Farm és erdő pötyi 3db-os játékszett
  • Típus: 10621
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+3 éves kortól

Pret:   175.00 Lei

Darab:

 

Ez az állatos készségfejlesztő pötyi számtalan új játéklehetőséget tartogat a gyermekek számára, mint azt eddig megszokhatták. A játék alapjául a jól ismert lyukacsos tábla és a zöld pötyik szolgálnak, amelyek egy mező vagy egy tanyavilág füves mezőit jelképezik. A pötyik közötti résbe könnyedén be lehet illeszteni egy hátterek és a készletben található állatokat, mintha csak az szabadon bóklásznának a füves területen. A Quercetti Montessori sorozata azokat a kreatív és készségfejlesztő, oktatójátékokat tartalmazza, melyeket a híres tanító Maria Montessori munkái ihlettek, így olyan játékok és eszközök készülnek, amelyek valóban fejlesztő hatással vannak a gyerekek készségeire. A szett egy biológiailag lebomló csomagolásban érkezik.

A csomagban 3db játékszett található!
1 játékszett tartalma:
- 2 háttér: farm és erdők
- 6 haszonállat
- 6 erdei állat
- 5 erdő és mezőgazdasági elem
- 6 talp, 126 pötyi
- 1 Montessori útmutató
- Biológiailag lebomló csomagolás

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.