Banner
Mágneses építőjáték 77 db
Mágneses építőjáték 77 db
Nem:

Fiú
Lány

Pret:   259.00 Lei

Darab:

 

Egy igazán kreatív építős játékot keresel amit már 3 évesek is használhatnak? Ennél a mágneses építőjátéknál izgalmasabbat és látványosabbat aligha találsz. Az építő elemek színes, áttetsző műanyag lapok, melyeknek mindegyik oldalán egy-egy mágnes húzódik végig, így a különböző színű és formájú lapokat kedvük szerint összeilleszthetik a gyerekek.
Ez az izgalmas fejlesztő játék ideális ajándék fiúknak és lányoknak egyaránt. Lehetőséget ad a kreativitásra, az elmélyülésre, segíti a finommotorika és a szem-kéz koordináció fejlesztését, a figyelem fejlesztését és játékosan vezeti be a gyerekeket a mágnesek világába. A mágneses játék vékony lapjaival való kísérletezés és alkotás az építőjátékok új dimenziójába hívja a gyerekeket. Remek lehetőség arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt a szülők és a gyerekek, de persze a testvérekkel, a barátokkal és egyedül is garantált a szórakozás.
A készlet 77 elemből áll.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.