Banner
Cra-Z-Slimy: Nyomilabda készítő szett
Cra-Z-Slimy: Nyomilabda készítő szett
  • Típus: 18908
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+8 éves kortól

Pret:   99.00 Lei

Darab:

 

A gyerekek saját nyomilabdát készíthetnek a Cra-Z-Slimy készlettel. Nincs is más dolguk, csak színes, csillogó slime-okat készíteni, azt beletölteni a slime pumpába, majd a pumpa segítségével a slime-ot belenyomni a lufiba és kész is a nyomilabda. A kész labda játékra és stresszlevezetésre is használható. A csomagolásban minden megtalálható, amire szükség lehet. Csomagolási méretek: 35 x 9 x 30 cm.

Tartozékok: 1 db slime pumpa, 1 db nagy tégely átlátszó ragasztó (236 ml), 1 db kis tégely átlátszó ragasztó (118 ml), 1 üveg slime aktivátor (118 ml), 3 tégely festék (5 ml), 1 tégely világító festék (5 ml), 5 tasak csillám (2 g), 1 tasak hologramos csillám (2 g), 15 db latex lufi, 4 db csésze fedelekkel, 1 dm mérő csésze, 2 db keverő tál, 6 db slime pálca, 1 db kanál, használati utasítás

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.