Banner
Pixelo: lllúzió 3D készlet
Pixelo: lllúzió 3D készlet
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+7 éves kortól

Szállítás:

1-2 nap

Pret:   121.00 Lei

Darab:

 

A Pixelo készletekkel már önmagában különleges alkotásokat készíthetnek a gyerekek, de az Illuzió 3D-vel gyönyörű és színes rajzok szülthetnek pillanatok alatt. Ehhez szükségük lesz a Pixelo tollra és egy kiválasztott képre. Az elektronikus tollal pontozott mintákat készíthetnek, így szinte életre kelthetik az alkotást. A kiválasztott színes filctollat bele kell helyezni a pontozóba, ami automatikusan elkészíti a képet. A gyerekek többféle illúziót is elkészíthetnek a csomagnak köszönhetően. A színes rajzok bekeretezhetőek és dekorálható velük a gyerekszoba - de akár ajándéknak is nagyszerű. A játék nem csak remek kikapcsolódás és kreatív tevékenység, hanem kiválóan fejleszti a kézügyességet és a türelmet.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.