legyel torzsvasarlonk
Transformers Activator robot
Transformers Activator robot
  • Típus: C0653-C0654
Nem:

Fiú

Korosztály:

+6 éves kortól

Pret:   157.00 Lei

Darab:

 

Stuntwing, összeáll Bumblebeevel és ők is képesek repülni! A gyerekek kombinálhatják a két robot erőit és aktiválhatják a csodálatos kilövő módot a Transformers: Robots in Disguise Activator Combiner figurákkal. Ez a 2 db-os Activator Combiner csomag egy Bumblebee és egy Stuntwing figurával érkezik. Csatlakoztasd Stuntwinget Bumblebeehez, hogy aktiváld a repülő módot. A Bumblebee figura átváltozik robotból sportautóvá 4 lépésben, Stuntwing figura pedig egy lépésben. Az Activator figurák más Activator Combiner figurákkal is működnek (külön megvásárolhatóak). Szkenneld be a pajzsot a figurákról, hogy feloldd a karaktereket a mobilalkalmazásban.

Kombináld az erőket és csatlakozz a harchoz ezekkel a figurákkal, melyeket a Transformers: Robots in Disguise animációs sorozat ihletett.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.