Banner
AirHogs Supernova: mini drón
AirHogs Supernova: mini drón
  • Típus: 6044137
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+8 éves kortól

Pret:   249.00 Lei

Darab:

 

Válj igazi drón mesterré az AirHogs Supernova minidrónnal! Biztos lehetsz benne hogy a legmenőbb trükköket tudod majd bemutatni, ugyanis a drón nem távirányítóval működik, hanem a kezed irányítja. Hozzá sem kell érned, hiszen a drón minden mozdulatodra reagál. Fedélzeti rendszere intelligens, mozgásérzékelőkkel és lámpákkal van felszerelve. Az indításhoz csak finoman dobd el, a drón előtted lebegve vár majd az utasításodra. Rengeteg menő trükköt tanulhatsz meg, kezdve az egészen egyszerűtől a legnehezebbekig. 30 perc töltés esetén a drón 5-7 percig képes repülni. Méretek: 30,5 x 22,9 x 12,7 cm.

 

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.