Banner
Fekete történetek: Haláli halálok társasjáték
Fekete történetek: Haláli halálok társasjáték
  • Gyártó: Asmodee
  • Típus: MSEBSFD
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+12 éves kortól

Szállítás:

1-2 nap

Pret:   59.00 Lei

Darab:

 

Ezek a fekete történetek csavarosan izgalmasak, újból bebizonyítva, hogy a legjobb író maga az élet, hiszen groteszk, kísérteties és annyira vicces történetekkel lesz dolgunk, hogy az ember már szinte elszégyenli magát miatta. Ezek a szerencsétlen balesetek, félresikerült mutatványok és Darwin-díjas bátorságpróbák minden abszurditásuk ellenére valóban megtörténtek! A Fekete történetek: Haláli halálok kiadásában ötven tragikomikus végzet teljes mértékben igaz történetét találod. Az egyik játékos lesz a mesélő, aki felolvassa a többieknek a kártya elején látható talányos mondatot, a többiek pedig megpróbálják kitalálni, hogy mi is történhetett. A mesélő a kártya másik oldalán látja a teljes sztorit, és a többiek eldöntendő kérdéseire válaszolva próbálja őket elvezetni a véres igazsághoz.

Tartalma:
- 50 kártya
- Játékszabállyal

Játékosok száma 2-15 fő
Játékidő kb 20 perc

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.