Banner
Engino - Mechanics: Emelők és kapcsolódások építőjáték - Engi
Engino - Mechanics: Emelők és kapcsolódások építőjáték - Engi
  • Típus: ENGST01
Nem:

Fiú

Korosztály:

+7 éves kortól

Pret:   127.00 Lei

Darab:

 

Ha szereted a mechanikus dolgokat, akkor az Engino Mechanics családja biztos, hogy elnyeri a tetszésedet. Az Emelők és kapcsolódások csomagban mindent megtalálsz ahhoz, amivel akár tizenhat különféle szerkezetet tudsz megépíteni. A megépített szerkezetek mindegyike használható emelőként vagy megvizsgálhatod rajtuk a kapcsolódási opciókat. Az építés során a nyomtatott útmutató mellett az alkalmazást és az interneten elérhető 3d segítséget is igénybe veheted. Az építőelemeket úgy alkották meg hogy azok több oldal képesek egyidejűleg csatlakozni. A különleges kialakításnak köszönhetően milliméteres pontossággal építhetsz meg bármit. 

Az Emelők és kapcsolódások építőjátékban az elemek 6 oldal egyidejű csatlakozására képesek, akár 45 fokos szögkialakítás is lehetséges az ENGINO rendszernek köszönhetően. Nincsenek kiálló elemek, milliméteres pontosságú építésre alkalmas. Gyermekbarát műanyagból készült.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.