legyel torzsvasarlonk
Engino Discovering Stem Mechanics: Csigameghajtások építőjáték
Engino Discovering Stem Mechanics: Csigameghajtások építőjáték
  • Típus: ENGST03
Nem:

Fiú

Korosztály:

+8 éves kortól

Pret:   119.00 Lei

Darab:

 

A forradalmian új Engino építőelemekkel gyorsan és könnyen alkothatsz meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formákat, építményeket. Az egyes elemeket számtalan módon egymáshoz illesztheted, sőt némelyiket akár meg is növelheted. A Discovering STEM sorozat tanárok és tudósok fejlesztésével készült és a tudomány érdekes világába kalauzol el téged egy újfajta, játékos megközelítésen keresztül. A szettek különböző tudományos téma köré épülnek, mint mechanika, egyszerű gépek és szerkezetek, Newton törvényei vagy a megújuló energia. Ráadásul egyes modellek okos telefonról, távvezérléssel is működnek. Most pedig ismerjük meg a mechanika - csiga meghajtások szett sajátosságait: 8 munkamodell építhető meg a doboz tartalmából, 3 dimenziós kidolgozás, akár 45 fokos kialakítás, milliméter pontosságú építés. Csomagolási méretek: 27 x 37 x 6 cm.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.