Banner
Silverlit: Labirintusmester robot
Silverlit: Labirintusmester robot
  • Típus: 88044
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+3 éves kortól

Szállítás:

4-5 zile

Pret:   149.00 Lei

Darab:

 

A gyerekek most egy igazán különleges barátra tehetnek szert, mégpedig az intelligens Labirintusmester robotra! A roboton nem lehet kifogni, ő tényleg a labirinusok királya! Tud pörögni, forogni, követni a vonalat és azon haladni, vagy épp ellenkezőleg, felismerni a vonalat és kikerülni, szabad utat keresve! A robot képes felvenni a beszédet és visszajátszani robothangon! Egy telefonos alkalmazással lehet vezérelni, hogy még több extra szórakozást nyújtson! Az app ingyenesen letölthető iOS és Android telefonokra. A labirinusmester robot LED világítással és kerekekkel rendelkezik, ráadásul képesek kapcsolatba lépni más labirintusmesterekkel! A robot mérete 12 cm.

Tartalom: A játék elemmel működik (2 db AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.