Banner
Snapstar: Lola divatbaba kiegészítőkkel 22cm
Snapstar: Lola divatbaba kiegészítőkkel 22cm
  • Típus: YL30003
Nem:

Lány

Korosztály:

+5 éves kortól

Pret:   149.00 Lei

Darab:

 

Egy nagyon egyedi ajándékkal lepheted meg kislányodat, aki ha már okostelefon használó, még inkább értékelni fogja majd. A babához ugyanis letölthető egy alkalmazás, melynek segítségével a baba saját felhasználó fiókot kaphat, melyen különböző hátterek elé lehet varázsolni őt, valamint rengeteg egyéb lehetőség várja őt. A baba egyébként nagyon egyedi kialakítást és megformálást kapott üveg szemekkel, hogy minél élethűbb legyen a tekintete. Ezen kívül a szettben egy zöld háttér és egy tartó állvány is található, melyekkel akár a levegőben is megállhat a baba, így különleges képeket lehet készíteni róla.

Jellemzők:
- Snapstar divatbaba
- egyedi kialakítás
- kiegészítőkkel és levehető hajjal
- zöld állvánnyal és háttérrel
- az alkalmazás a Google Play-ről és App Store-ből is letölthető
- mérete: 22cm

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.