Banner
Chrono Bomb Mentsd meg a világot társasjáték
Chrono Bomb Mentsd meg a világot társasjáték
  • Típus: EP02255
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+7 éves kortól

Pret:   155.00 Lei

Darab:

 

Hatástalanítsd a bombát, mielőtt lejár az idő! A Chrono Bomb Mentsd meg a világot társasjáték egy ügyességi játék, ahol minden trükkös mozdulatodra szükséged lesz, hogy időben elérd az időzített dinamitot! A hatástalanításhoz szükséged lesz a kártyákra, amikhez viszont át kell bújnod a lézerháló vonalai között, ami nem kis ügyességet és figyelmet kíván. A csapdát bárhol le tudod rakni a szobában, a lézerfényeket a zsinórok jelzik, a tűzszerésznek elég egy apró rossz mozdulat, mivel a zsinórok a legkisebb érintésre is működésbe hozzák a robbanószerkezetet, és akkor vége a játéknak. A dinamiton a játékidőt is be lehet állítani, a haladó játékosoknak érdemes rövidebb időt beállítani. A játék 3 darab AAA mikro ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. A Chrono Bomb Mentsd meg a világot társasjáték tartalma: 1 darab bomba, 1 darab érzékelős csipesz, 1 darab orsós csipesz, 4 darab egyszerű csipesz, 8 darab tárgy kártya, játékszabály.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.