Banner
Catan Csillaghajósok társasjáték - Piatnik
Catan Csillaghajósok társasjáték - Piatnik
  • Típus: 717796
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+12 éves kortól

Pret:   397.00 Lei

Darab:

 

A Catan társasjátékokat nem kell bemutatni senkinek, hiszen az egyik úttörői voltak a társasjátékok új generációinak, és most valóban egy nagyot léptek előre és a megszokott környezetből a világűrbe invitálja a játékosokat. Egy új technológia végre lehetővé teszi, hogy elhagyjuk a Naprendszert. A harmadik évezred közepén zajló játék során az űrhajóid távoli bolygórendszerekhez repítenek. Az új kolóniák létrehozása mellett virágzó kereskedelmi kapcsolatokat kell kiépítened az idegen népekkel, akik barátsággal fogadnak és értékes kereskedelmi partnereid lesznek. A Föld kezdetben ellát nyersanyagokkal, de növelned kell a nyersanyagtermelésed, hogy új űrhajókat és űrkikötőket építhess. A galaxis mélyére vezető út során ki kell védened az űrkalózok támadásait, és készülnöd kell váratlan kimenetelű izgalmas találkozásokra is. A korábban megjelent „Die Sternenfahrer von Catan” átdolgozott önálló játéka, tovább­fej­lesz­tett játékszabályokkal, hangulatosan illusztrált elemekkel, szépen megalkotott új figurákkal, változtatható játékfelépítéssel.

Tartalma:
- 4 nagy anyahajó
- 24 fedélzeti ágyú
- 24 meghajtó
- 20 rakománymodul
- 28 színes golyó
- 6 játéktábla rész
- 16 űrnegyed
- 4 figuratalp
- 40 fél érme
- 36 számkorong
- 16 különleges jelölő
- 100 nyersanyagkártya
- 32 találkozáskártya
- 20 barátságkártya
- 12 áttekintőkártya
- 92 játékfigura
- 2 dobókocka
- 2 tároló
- 1 ív matrica
- 1 útmutató
- 1 almanach
- 11 tároló tasak

Játékosok száma 3-4 fő
Játékidő kb 120 perc

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.