Banner
-20%
200 db-os játékgyűjtemény - új kiadás
200 db-os játékgyűjtemény - új kiadás
  • Típus: 13662
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

+6 éves kortól

Pret:   99.00 Lei 79.00 Lei

Elfogyott
 

Az év minden második napján egy másik játék! Ezzel a játékgyűjteménnyel ez is lehetséges. A játéktartozékok és a játékleírás a 200 lehetőséggel gazdag választékát kínálja a közkedvelt klasszikus, a vidám társas és az érdekfeszítő kockajátékoknak. A Játékgyűjtemény 200 remek kikapcsolódási lehetőséget és jó szórakozást nyújt az egész család számára. Itt kicsik és nagyok egyaránt megtalálják kedvenc játékukat. Máris mindenkinek játszani támad kedve!

Tartalom: 1 db Ki nevet a végén tábla, 1 db Backgammon tábla, 1 db Malom tábla, 11 db Dáma tábla, 1 db Madáresküvő tábla, 1 db Lóverseny tábla, 16 db bábu, 30 db dáma és malombábu, 5 db dobókocka, 1 pakli kártya, játékleírás

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.