Banner
L.O.L Surprise baba: 2. széria - Under Wraps babák kiegészítőkke
L.O.L Surprise baba: 2. széria - Under Wraps babák kiegészítőkke
  • Típus: LOL552048
Nem:

Lány

Korosztály:

+5 éves kortól

Pret:   87.00 Lei

Darab:

 

Íme egy világ, ahol minden csupa móka! A L.O.L babák egyediek és különlegesek, de egy dologban megegyeznek: nagyon cukik! Mindegyikük rendelkezik valamilyen tulajdonsággal, vannak akik sírnak vagy pisilnek, de akad köztük olyan is, aki víz hatására megváltoztatja a színét! A kicsomagolás legalább olyan izgalmas mint maga a játék, ugyanis nem tudhatod ki rejtőzik a meglepi csomagban! A L.O.L. Surprise Under Wraps kapszulával a birtokodban, olyan lehetsz mint egy igazi titkos ügynök, és lehetőséged van kiszabadítani egy édes kis L.O.L. babát a kapszulából! Csomagold ki a több réteg fóliából, de csak óvatosan, hiszen már a csomagolás is rejt titkos üzeneteket, melyeket elolvashatsz az apró nagyító segítségével. A csomagban találsz egy papírlapot, mely 6 titkos kódot rejt, ezekre szintén a nagyítóval deríthetsz fényt. A különleges kapszulán négy zárat találsz, de a kódokat ismerve ki tudod nyitni őket. A baba egy furcsa, mókás szilikon burokban van, melyből könnyedén kihámozhatod és ráadhatod a kiegészítőket! A szilikon borítást kisebb darabokra tudod szedni, így felturbózhatod vele babád megjelenését. Ha felöltöztetted, töltsd meg vízzel a cumisüvegét, nyomd meg a fejét, így a baba elsírja magát, de játék közben ismét jó kedvre derül! Csomagolási méretek: 9 x 9 x 17 cm.

Tartozékok: ruha, cipő, cumisüveg, a babához illő kiegészítő

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.