Banner
Enchantimals: jeges finomságok kocsi 2 figurával
Enchantimals: jeges finomságok kocsi 2 figurával
  • Típus: FRT96
Nem:

Lány

Korosztály:

+4 éves kortól

Pret:   155.00 Lei

Darab:

 

Az Enchantimals világa ihlette jeges finomságok játékszett elbűvölő, Jayla és Preena babával mutatkozik be, kedves kis állatkájukkal és a szett többi játékelemével, amelyekkel barátságos jeleneteket kelthetnek életre a gyerekek. A Jeges finomságok sarkvidéki játékszettben megtalálható egy különleges, jégből épített fagylaltos kocsi, és további kiegészítők is. A szettben található 15 cm-es babák arca különböző mintázatokra festett, élénk színű ruházatot, és kiegészítőket viselnek. Állatkájuk, egy édes kis pingvin és egy jeges maci, akikkel minden idejüket együtt töltik. A gyerekek imádják majd eljátszani a természet csodáit, és a világot, ahol a Törődés a Mindenünk. Mindegyik Enchantimals szettet összegyűjtve még izgalmasabb lesz a játék!

A fagyis kocsi hossza: kb. 24 cm, csomagolási méretek: 12 x 33 x 25 cm.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.