Banner
-25%
Smoby Cotoons foglalkoztató szőnyeg
Smoby Cotoons foglalkoztató szőnyeg
  • Típus: 7600110213
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

0-1 éves kortól

Pret:   299.00 Lei 225.00 Lei

Darab:

 

A Smoby Cotoons foglalkoztató szőnyeg  aranyos kis Catoons figuráival és különböző textúrájú részeivel sok-sok felfedezni valót tartogat a kicsiknek. A  játékívekről lelógó játékok csörögnek, csilingelnek és különböző érdekes anyagból készültek, melyek tapintása, gyűrése újabb élményt nyújt a csecsemőknek.  A játékszőnyeg végében egy halakkal teli kis tavacskát találunk, amit akár ki is vehetünk belőle, hogy a bébi kedvére játszhasson vele.

A foglalkoztató szőnyeg szélén lévő perem felhajtható és patentokkal rögzíthető, hogy a baba  játék  közben le ne guruljon róla.

A Smoby Cotoons foglalkoztató szőnyeg  hosszú időre leköti gyermeke figyelmét és alaposan megtornáztatja minden testrészét.

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.