Banner
Fisher-Price kétnyelvű intelligens asztalka
Fisher-Price kétnyelvű intelligens asztalka
  • Gyártó: Fisher-Price
  • Típus: DRH41
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

0-1 éves kortól

Pret:   315.00 Lei

Darab:

 

Képzelj el egy asztalkát, amelyiknek minden eleme egy egy izgalmas játék, valami amit fel kell fedezni. 120 féle hangot, és dallamot rejtettünk bele. Van benne telefon, azért, hogy a lehető legjobban interaktív legyen. Kétnyelvű, és éppoly jó játék, ha még csak ül vagy ha már áll a babád, akkor is. A babád ezt választaná.

Fisher Price tanuló asztal, amivel a baba remekül szórakozik. Leköti a figyelmet, tanít és fejleszt. Az Intelligens asztalka minden része újabb és újabb izgalmakkal várja a kicsiket. A zongora billentyű lenyomásával vidám dalok csendülnek fel, az interaktív telefon segítségével pedig felhívhatják Kutyust és Kutyushugit! A játékkal az ülő és a már álló babák is remekül szórakoznak! Az Intelligens asztalka kétnyelvű, így az apróságok már egészen korán elkezdhetik az angol szavakkal való ismerkedést!

Magyar és Angol nyelvű!

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.