legyel torzsvasarlonk
-11%
Fisher-Price: Baby Gear nőj velem bébifotel - Mattel
Fisher-Price: Baby Gear nőj velem bébifotel - Mattel
  • Típus: GNP99
Nem:

Fiú
Lány

Korosztály:

0-1 éves kortól

Pret:   355.00 Lei 315.00 Lei

Darab:

 

Egy különleges bébifotellel lehet most gazdagabb gyermeked, amit már egészen pici kortól lehet használni, hiszen kényelmes, párnázott kialakítást kapott, melybe kényelmesen lehet feküdni de a későbbiekben ülni is tökéletes lesz. A fotelre különböző bébi játékokat lehet felakasztani, melyek a szettben is megtalálhatóak, ráadásul a fotel még rezgő funkcióval is rendelkezik, melyet bekapcsolva megnyugtató érzést nyújt a babáknak. A fotel kiváló minőségű anyagainak köszönhetően sokáig lehet használatban, ami e-mellett annak is köszönhető, hogy a fotelt egészen 18 kg-os súlyig lehet használni.

Jellemzők:
- Nőj velem bébifotel
- kiváló minőség
- rezgő funkcióval
- 18 kg-os súlyig
- bébijátékokkal

A zenitoys.ro webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat!

Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.