slide3

Politica de Confidentialitate

POLITICĂ PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

ÎN MAGAZINUL ONLINE zenitoys.ro

 

Pentru noi, având în vedere relația specială cu Dvs., este deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. În aceiași măsură Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi.

Acesta este motivul pentru care am stabilit și întreaga noastră Politică de Confidențialitate de mai jos.

Colectăm și gestionăm datele personale numai în conformitate cu legea, astfel că:

 1. Respectăm confidențialitatea și opțiunile dumneavoastră. 
 2. Ne asigurăm că securitatea și confidențialitatea sunt implementate în tot ceea ce facem. 
 3. Nu vă trimitem comunicări de marketing decât dacă ne-ați cerut. Vă puteți schimba opinia în orice moment. 
 4. Nu vă vom oferi sau vinde datele personale. 
 5. Ne angajăm să vă păstrăm datele personale în siguranță. Aceasta include numai lucrul cu parteneri de încredere. 
 6. Ne angajăm să fim deschiși și transparenți cu privire la modul în care folosim datele dumneavoastră personale. 
 7. Nu folosim datele dumneavoastră personale în alte moduri decât au fost stipulate. 
 8. Vă respectăm drepturile și încercăm întotdeauna să vă satisfacem cererile cât mai eficient posibil, în conformitate cu responsabilitățile noastre juridice și operaționale. 

 

Pentru mai multe informații despre practicile noastre privind confidențialitatea, mai jos stabilim tipurile de date personale pe care le-am putea primi direct de la dumneavoastră sau din interacțiunile dumneavoastră cu noi, cum le putem folosi, cu cine le putem împărtăși, cum le protejăm și le păstrăm în siguranță precum și drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale.

Această politică de confidențialitate vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor situațiilor posibile în care am putea interacționa împreună. Atunci când ne transmiteți datele personale sau când colectăm date personale despre dumneavoastră, le vom folosi în conformitate cu această politică.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la info@zenitoys.ro 

Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor poate fi modificată sau actualizată oricând de către Zenitoys, atunci când considerăm că survin anumite modificări în activitățile prin care prelucrăm datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, www.zenitoys.ro, orice astfel de modificări și vă vom informa în mod corespunzător prin e-mail.

 

 

CINE SUNTEM?

Zenitoys este denumirea comercială al  DEKONE S.R.L, persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J12/4497/2007 având cod unic de înregistrare fiscală RO 22589056 (în continuare „zenitoys” sau “noi“ sau „Operator”) este operatorul datelor dumneavoastră personale și entitatea care vă furnizează, prin intermediul Magazinului Online, produse din categoriile cărți, jucării

 Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care Zenitoys prelucrează datele dumneavoastră personale sau interacționează cu drepturile dumneavoastră, ne puteți contacta oricând la:

Adresă: 407012 Leghia, nr. 11, judeţul Cluj, Romania

Nr. telefon: 0751-383763

E-mail: info@zenitoys.ro

 

 CE DATE PRELUCRĂM DESPRE DUMNEAVOASTRĂ?

 Ce sunt datele personale?

 Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a vă transmite oferte personalizate). Anumite informații sunt mai puțin evidente (cum ar fi preferințele și obiceiurile dumneavoastră la cumpărături, IP-ul computerului dumneavoastră), dar asociate cu persoana dumneavoastră ne ajută să vă putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.

 Zenitoys colectează și prelucrează doar datele care ne sunt necesare ca să vă oferim cea mai plăcută experiență atunci când navigați / faceți cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online. În general, prelucrăm următoarele tipuri de date:

 • Nume și prenume;
 • Adresă de e-mail;
 •  Numărul de telefon;
 • Sexul;
 • Geo-localizarea generală a dispozitivului de pe care navigați / vă autentificați în contul de client;
 • Informații despre produsele și serviciile achiziționate;
 • Gradul de utilizare și activitățile dumneavoastră pe platforma Magazinului Online;
 • Interese și preferințe legate de produsele din Magazinul Online.

 Mai jos am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectăm direct de la dumneavoastră, care rezultă din interacțiunea cu dumneavoastră și pe care noi sau partenerii noștri le urmărim în vederea furnizării produselor comandate sau pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate.

 

ÎN CE MOD PRELUCRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Zenitoys colectează și prelucrează datele dumneavoastră pentru onorarea comenzilor pe care le efectuați și livrarea produselor pe care vi le doriți, îmbunătățirea experiențelor dumneavoastră în Magazinul Online, oferirea de asistență și suport atunci când utilizați Magazinul Online/ contul de client, sau pentru a vă crea un profil de client în vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Am detaliat în tabelul de mai jos modul în care prelucrăm datele dumneavoastră, scopurile și temeiul juridic (baza legală) al activităților prin care prelucrăm datele dumneavoastră.

 

 În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale?

Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm?

Date pe care ni le furnizați direct

Crearea contului dumneavoastră de client

 

 

 

Este  posibilă crearea unui cont de client în cadrul Magazinul Online doar de către persoanele care acceptă comunicarea  următoarele date personale:

 • - nume, prenume;
 • - sex;
 • - e-mail;
 • - număr de telefon

Efectuarea de cumpărături în Magazinul Online

Puteți efectua cumpărături doar dacă aveți activat un cont de client și acceptați în prealabil Termenii și Condițiile Magazinului Online.

 De fiecare vom colecta și prelucra următoarele date:

- nume și prenume;

- adresă de livrare;

- număr de telefon.

Când confirmăm comanda dumneavoastră sau când vă anunțăm că produsele au ajuns în punctele de preluare vom prelucra:

- numărul de telefon și după caz adresa de e-mail pentru a vă informa cu privire la situația comenzii/livrării dumneavoastră.

Plata cumpărăturilor/ restituirea plății în caz de retur de produs/ anulare comandă

 

Detaliile cardului pe care îl utilizați pentru plata 3D Secure a cumpărăturilor din Magazinul Online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de cătră Zenitoys, ci doar de către entitatea de autorizare a tranzacției sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate veți fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care îl utilizați pentru plata online.

 Zenitoys prelucrează doar următoarele date

- nume, prenume;

- ID comandă;

- data inițierii tranzacției, data finalizării;

- ID tranzacției;

- situație plată (plată efectuată/ neefectuată);

- suma tranzacționată (după caz).

 

În cazul unor retururi/ anulării comenzii colectăm și prelucrăm:

 • IBAN-ul și banca la care ați deschis contul bancar, pentru a vă restitui plata pentru produsele returnate/ comenzile anulate.

Livrarea produselor către  dumneavoastră

Vă livrăm produsele la adresa indicată, prin curierii noștri sau prin firme specializate de curierat, cu care partajăm strict datele necesare livrării produselor:

 • nume, prenume;
 • adresa de livrare;
 • telefon;
 • valoarea sumei plătibilă cu ramburs (după caz).

Asistență și suport clienți

Pentru a vă putea asigura suportul cu privire la contul dumneavoastră de client / comenzile pe care le lansați în Magazinul Online, vă vom identifica prin confirmarea:

 • numelui și prenumelui;
 • adresei de e-mail și numărului tău de telefon;
 • ID-ul comenzii

 

Aceleași date le vom prelucra și în vederea soluționării reclamațiilor dumneavoastră.

Acțiuni de loialitate

Zenitoys acordă și alocă diverse reduceri și beneficii aferente acțiunilor noastre de loialitate (sub forma de vouchere, reduceri, etc.). Puteți vizualiza în contul de client voucherele de care ați beneficiat la un moment dat.

Campanii promoționale, concursuri, promoții sau tombole

Pentru concursurile online derulate pe site-ul zenitoys.ro colectăm adresa dumneavoastră de e-mail. Mai organizăm concursuri pe pagina oficială de Facebook a Zenitoys unde colectăm, în funcție de campanie, următoarele date necesare participării dumneavoastră la concurs, respectiv, pentru validarea câștigătorilor prin random.org:

 • nume și prenume;
 • adresa de e-mail, sau;
 • număr telefon.

Dacă sunteți câștigător, vom menționa numele și prenumele dumneavoastră pe pagina oficială Facebook a Zenitoyst sau pe site-ul nostru.

Date pe care le colectăm automat 

Crearea de profiluri de client în scop de marketing direct

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În funcție de interacțiunile și comportamentul dumneavoastră în website-ul Magazinului Online și în aplicația mobilă, colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră pentru a vă crea profilul dumneavoastră de client în vederea transmiterii ulterioare de oferte personalizate.

În vederea creării profilului prelucrăm următoarele date:

 • numele, prenumele, adresa dumneavoastră de e-mail și/sau de corespondență și numărul de telefon mobil;
 • istoricul interacțiunilor dumneavoastră cu

Atunci când vizitați website-ul Magazinului Online, vă autentificați în contul de client sau utilizați aplicația noastră mobilă, mai colectăm cu ajutorul cookie-urilor și date obținute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de dumneavoastră, informații cu care vă putem identifica online și pe care le utilizăm la profilare în scop de marketing direct:

-   Adresa IP;

-   Browser-ul de internet pe care îl utilizați și  versiunea sistemului de operare al dispozitivului;

-  Date de protocol HHTP/HTTPS;

-  Durata vizitei/ activității dumneavoastră pe website-ul Magazinului Online;

-   Locația generală a dispozitivului (dacă este activată geo-localizarea) de pe care vă conectați la site-ul Magazinului Online.  

Publicitate comportamentală on-line

Pe baza navigărilor și comportamentului dumneavoastră în Magazinul Online, monitorizat prin cookie-uri, vă vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care vă pot interesa. 

Mentenanța și securizarea website-ului Magazinul  Online

 

Utilizăm următorii identificatori online pentru mentenanța și securizarea website-ului Magazinului Online:

-   Adresa IP;

-   Browser-ul de internet pe care îl utilizați și  versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care vă conectați;

-   Date de protocol HHTP/HTTPS;

-   Locația dispozitivului (dacă este activată geo-localizarea) de pe care vă conectați la site-ul Magazinului Online.

 Mai exact, prelucrăm datele dumneavoastră pentru:

 • a asigura buna funcționare a website-ului, respectiv:

-   afișarea corectă a conținutului website-ului Magazinului Online;

-  reținerea datelor dumneavoastră de autentificare (atunci când ne solicitați);

-   îmbunătățirea website-ului Magazinului Online;

-  parametrarea dispozitivului de pe care vă conectați/ autentificați la cerințele site-ului Magazinului Online.

- a asigura securitatea website-ul și a vă asigura că vă protejăm împotriva fraudei sau a oricărei breșe de securitate IT în ceea ce privește Magazinul Online.

 - identificarea și remedierea defecțiunilor care împiedică utilizarea website-ului nostru sau contului dumneavoastră de client.

Audit și raportări

 

Prelucrăm datele dumneavoastră pentru auditarea financiară anuală, precum și pentru depunerea declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale.

Apărarea drepturilor în justiție

 

Atunci când ne apărăm drepturile în justiție pentru recuperarea unor sume datorate, sau când ne protejăm interesele împotriva unor pretenții/ reclamații nejustificate, vom prelucra datele dumneavoastră necesare formulării unor întâmpinări, concluzii scrise, cereri și alte acte juridice sau procedurale specifice.

Proceduri și investigații ale autorităților și/sau organelor judiciare

În mod excepțional și conform legii, vom furniza autorităților și instituțiilor competente, în cadrul unor proceduri/investigații formale ori a altor demersuri prevăzute de lege, conform procedurii prevăzute de lege, următoarele tale date: nume, prenume, adresă, e-mail, telefon. Zenitoys va documentează orice astfel de demersuri.

  PROFILAREA ÎN SCOP DE MARKETING DIRECT

 Atunci când vă trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificări push-up) putem folosi anumite „tehnici de profilare” respectiv, o modalitate de prelucrare automată a datelor dumneavoastră constând în special în analiza și interpretarea datelor dumneavoastră personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferințele, interesele dumneavoastră la cumpărături în Magazinul Online. În scop de profilare, Zenitoys nu prelucrează date sensibile privind orientarea sexuală, credințele religioase sau afilierile politice.

Comportamentul și preferințele dumneavoastră personale la cumpărături reies din istoricul  dumneavoastră de vizite și/sau cumpărături în Magazinul Online, din utilizarea de către dumneavoastră a aplicației mobile, din situația dumneavoastră financiară care rezultă în urma cumpărăturilor pe care le efectuați și din alte interese personale pe care ni le-ați furnizat, interese comune cu ale altor clienți.

Vă puteți opune profilării în scop de marketing direct pe oricare dintre canalele de comunicare la care ai consimțit anterior prin retragerea consimțământului, adică prin dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care ați optat anterior. Pentru mai multe detalii vedeți mai jos secțiunea „Drepturile și opțiunile dumneavoastră”.

 

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

În anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite păstrarea datelor pentru o perioadă mai îndelungată.

Perioada de păstrare a datelor depinde în principal de următoarele:

 • pentru ce perioadă avem nevoie de datele dumneavoastră pentru a vă oferi produsele solicitate și a ne îndeplini obligațiile față de dumneavoastră și pentru scopurile menționate mai sus în prezenta Politică;
 • dacă aveți un cont de client deschis pe website-ul Magazinului Online. În acest caz vom păstra datele dumneavoastră cât timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentificări în cont sau ultimei comenzi în Magazinul Online (fără autentificare în cont); vă vom notifica înainte de a închide contul dumneavoastră de client și a șterge toate datele asociate acestui cont de client;
 • dacă v-ați exprimat consimțământul pentru prelucrarea datelor pentru o perioadă mai mare, vom menține datele pe toată această perioadă, cu excepția cazului în care vă retrageți între timp consimțământul;
 • obligațiile legale sau contractuale ne impun păstrarea datelor dumneavoastră pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apărarea drepturilor noastre in justiție).

Dacă vă dezactivați contul de client din Magazinul Online și ne solicitați în mod expres ștergerea totală, datele asociate contului dumneavoastră de client vor fi șterse sau anonimizate astfel încât să nu mai puteți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele dumneavoastră pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim.

În acest fel vă vom asigura controlul deplin asupra datelor dumneavoastră personale. Vom colecta și prelucra din nou datele dumneavoastră dacă ni le veți oferi din nou în website-ul Magazinului Online.

 

CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

 Datele dumneavoastră personale pot fi transmise către și pot fi prelucrate de partenerii noștri de încredere pentru a vă furniza produse

 Pentru a vă furniza produsele comandate în Magazinul Online, vom partaja datele dumneavoastră cu partenerii noștri de încredere. Selectăm foarte atent partenerii și furnizorii care efectuează, în numele nostru, operațiuni suport activității noastre. Împărtășim cu aceștia doar datele personale necesare realizării activităților specifice pe care le încredințăm acestora.

Mai exact, transmitem unele date către terțe părți (furnizorii și partenerii noștri) pentru realizarea funcțiilor și serviciilor necesare operării activităților Magazinului Online, cum ar fi:

 •  furnizorul care ne asigură servicii de stocare a datelor pe servere externe situat în România;
 • furnizorul aplicației de gestionare a operațiunilor în depozit și punctele de preluare a produselor, sau care ne ajută să vă printăm și livrăm facturile produselor livrate în localităţi situate în România;
 • curieri terți autorizați de noi să livreze produsele cumpărate de dumneavoastră (Fan Curier, Cargus, DPD, TNT etc.);
 • procesatorii de plăți care sunt autorizați de noi să intermedieze plățile în sistem 3D Secure (MobilPay);

Împărtășim datele dumneavoastră cu partenerii noștri și în scopuri de marketing

 Pentru a vă oferi produse personalizate intereselor și preferințelor dumneavoastră, prelucrăm anumite date cu unii parteneri care ne ajută să vă adresăm ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a vă transmite oferte personalizate prin reclame țintă cu ajutorul funcției de audiențe personalizate pe liste de clienți, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a vă transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentală online derulate cu Google AdWords. Modul în care Facebook sau Google prelucrează datele dumneavoastră este prezentat în tabelul din această Politică de prelucrare a datelor.

Transmiterea datelor către autorități și instituţii publice sau organe judiciare

 Putem transmite unele din datele dumneavoastră personale autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spălării banilor; depunerea declarațiilor, situațiilor financiare la autoritățile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date către instanțele judiciare atunci când ne apărăm în justiție, sau în fața altor autorități publice.

 CÂND TRANSFERĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ ÎN AFARA SPAȚIULUI UNIUNII EUROPENE SAU SEE?

 

Ca regulă, datele dumneavoastră nu sunt stocate într-o țară situată în afara Uniunii Europene sau Spațiului Economic European („SEE”).

Totuși, unele date pot fi transferate către partenerii noștri care ne ajută să operăm activitățile Magazinului Online și sunt situați în afara spațiului Uniunii Europene. Însă în aceste cazuri ne asigurăm că există măsuri adecvate de protecție a datelor, că respectivii parteneri/furnizori respectă termenii și condițiile stabilite în această Politică. Aceste măsuri pot include în plus implementarea unor standarde de protecție a datelor (de ex. ISO 27001), a unor clauze contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene, precum și a unor sisteme de control direct al acestor mecanisme.

Atunci când vă transmitem oferte personalizate prin reclame țintă apelăm la funcția de audiențe personalizate gestionată de Facebook, Inc. situat în afara UE/Spațiului Economic European, care însă este certificat conform informațiilor disponibile public conform cerințelor Scutului de Confidențialitate UE-SUA. Vă recomandăm să consultați și Politica de confidențialitate a Facebook pe site-ul acestuia.

 

CUM ASIGURĂM SECURITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ?

 Zenitoys asigură măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele dumneavoastră personale în siguranță și luăm toate măsurile de protecție rezonabile pentru a face acest lucru.

În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele încheiate cu aceștia) că și partenerii noștri de încredere gestionează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceștia.

 

CE DREPTURI ŞI OPȚIUNI AVEȚI CU PRIVIRE LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Dorim să ne asigurăm că în orice moment dețineți controlul deplin asupra datelor dumneavoastră și că vă puteți exercita efectiv drepturile și opțiunile pe care le dețineți potrivit GDPR.

Pentru a ne asigura că dețineți controlul efectiv al datelor dumneavoastră, vă informăm că aveți următoarele posibilități, bazate pe tehnologiile avute la dispoziție:

 

Drepturile dumneavoastră

Ce înseamnă acest drept?

Dreptul de a fi informat

Aveți dreptul să primiți informații clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile cu privire la modul în care folosim Datele dumneavoastră și despre drepturile dumneavoastră. Acesta este scopul informațiilor incluse în această politică.

Dreptul la acces

Aveți dreptul de a accesa datele personale pe care le deținem. Prima furnizare de informatii se va face fără a percepe niciun fel de taxa. Daca veti mai avea nevoie de copii ale informatiilor deja furnizate,este posibil să percepem o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative de furnizare a informațiilor.

Solicitările vădit neîntemeiate, excesive sau repetate pot să nu primească un răspuns.

Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a rectifica

Aveți dreptul să cereți ca Datele dumneavoastră să fie rectificate dacă sunt inexacte sau învechite și / sau să le completați dacă acestea sunt incomplete.

Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos. Dacă aveți un cont, poate fi mai ușor să vă corectați propriile date prin intermediul funcției "Contul meu".

Dreptul la ștergere și dreptul de a fi uitat

În unele cazuri, aveți dreptul de a obține ștergerea sau distrugerea Datelor dumneavoastră. Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea să fim forțați să păstrăm Datele dumneavoastră din motive legale sau juridice.

Dacă doriți să ștergeți datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

Dreptul de a vă opune marketing-ului direct, inclusiv profilarea

Vă puteți dezabona sau renunța la comunicarea noastră de marketing direct în orice moment.

Este mai ușor să faceți acest lucru dând clic pe linkul "dezabonare" în orice e-mail sau comunicare pe care vi le trimitem. În caz contrar, ne puteți contacta utilizând informațiile de contact de mai jos.

Dacă doriți să vă opuneți oricărei activități de profilare, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment pentru prelucrarea datelor pe baza consimțământului

Vă puteți retrage consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră atunci când o astfel de procesare se bazează pe consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. Consultați tabelul introdus în secțiunea "Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim". Dacă doriți să retrageți consimțământul dumneavoastra, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interese legitime

Vă puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim. Consultați tabelele introduse în secțiunea "Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim", în special în coloana "Care este fundamentul nostru legal pentru prelucrarea datelor dvs." pentru a identifica situațiile în care prelucrarea noastră se bazează pe un interes legitim.

Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități competente:

Aveți dreptul să depuneți o plângere în fața autorității de protecție a datelor , pentru a contesta practicile de protecție a datelor oferite de Zenitoys.

Ne puteți contacta folosind datele de contact de mai jos înainte de a depune o plângere la autoritatea relevantă pentru protecția datelor.

Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul să mutați, să copiați sau să transferați datele care vă interesează din baza noastră de date într-o alta. Acest lucru se aplică numai datelor pe care le-ați furnizat, atunci când procesarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră sau pe baza unui contract și este implementată prin mijloace automate. Puteți citi tabelul adăugat în secțiunea "Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim?"

Dreptul de a restricționa

Aveți dreptul să solicitați restricționarea procesării Datelor dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că prelucrarea Datelor dumneavoastră este limitată, astfel încât să putem păstra Datele, dar să nu le utilizăm sau să le procesăm. Acest drept se aplică în circumstanțe specifice prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor, și anume:

- exactitatea Datelor este contestată de persoana vizată (adică de dumneavoastră), pentru o perioadă care permite operatorului  să verifice corectitudinea Datelor;

- prelucrarea este ilegală și persoana vizată (adică dumneavoastră) se opune ștergerii Datelor și solicită restricția de utilizare a acestora;

- operatorul nu mai are nevoie de Date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizată (adică de dumneavoastră) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;

- persoana vizată (adică dumneavoastră) a ridicat obiecții procesării bazată pe motive legitime din partea operatorului în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului depășesc pe cele ale persoanei vizate (adică dumneavoastră).

Dacă doriți să solicitați restricții, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

Dreptul de a dezactiva Cookies

În afară de dreptul de a retrage consimțământul pentru cookie-urile în legătură cu care consimțământul a fost necesar (conform tabelului de mai sus), aveți dreptul să dezactivați modulele cookie. Setările din browser-ele de Internet sunt de obicei programate în mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteți să le reglați ușor modificând setările browser ului.

Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau funcționalitate a site-urilor web / aplicațiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie vă poate împiedica să utilizați anumite părți ale site-urilor sau aplicațiilor noastre.

Dacă doriți să restricționați sau să blocați toate cookie-urile stabilite de site-urile web / aplicațiile noastre (care vă pot împiedica să utilizați anumite părți ale site-ului) sau orice alte site-uri / aplicații, puteți face acest lucru prin setările browserului. Funcția Ajutor din browserul dumneavoastră vă va spune cum. Pentru mai multe informații, consultați următoarele linkuri:

http://www.aboutcookies.org/;

 

ÎNTREBĂRI ȘI SOLICITĂRI PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

 Zenitoys vă stă la dispoziție pentru orice nelămuriri, clarificări sau orice detalii de care aveți nevoie cu privire la prezenta Politică de Prelucrare a Datelor.

Ne puteți contacta și pentru orice sugestii sau comentarii legate de această Politică sau modul în care colectăm și utilizăm datele dumneavoastră, la datele de contact de mai jos.

Email: info@zenitoys.ro

Tel: 0751-383763

CÂND SE ACTUALIZEAZĂ ACEASTĂ POLITICĂ

Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor este supusă modificărilor și se completează cu celelalte politici specifice ale zenitoys.ro, respectiv:

 • Politica de prelucrare a datelor prin sisteme CCTV
 • Politica de utilizare a cookies, disponibile pe website-ul Magazinului Online.