Banner

Általános rendelkezés

Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.zenitoys.ro

 

Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile.. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

 

 • Definirea unor termeni – cuvinte si fraze importante si semnificatia acestora
 • Datele de identificare ale firmei

 

Zenitoys este denumirea comercială al DEKONE S.R.L, persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J12/4497/2007 având cod unic de înregistrare fiscală RO 22589056 (în continuare „zenitoys” sau “noi“ sau „Operator” sau “Vanzator”) este operatorul datelor dumneavoastră personale și entitatea care vă furnizează, prin intermediul Magazinului Online, produse din categoriile cărți, jucării

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care Zenitoys prelucrează datele dumneavoastră personale sau interacționează cu drepturile dumneavoastră, ne puteți contacta oricând la:

Adresă: 407012 Leghia, nr. 11, judeţul Cluj, Romania

Nr. telefon: 0751-383763

E-mail: info@zenitoys.ro

 

 • Drepturile si responsabilitatile cumparatorului

 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si zenitoys sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014.

Consumatorul are urmatoarele drepturi

 • are dreptul sa notifice comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului
 • dreptul la informare (operatorul este obligat sa aduca la cunostinta utilizatorului prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
 • dreptul de acces la date (orice solicitare in acest sens se poate face prin email la adresa info@zenitoys.ro);
 • dreptul de intervenție asupra datelor (orice solicitare de modificare sau stergere a datelor personale se poate face prin email la adresa info@zenitoys.ro); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte);
 • dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
 • dreptul de a se adresa justitiei.

 

Prin folosirea site-ului http://zenitoys.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii http://zenitoys.ro/ sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

 • Drepturile si responsabilitatile vanzatorului

Administratorul http://zenitoys.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata pagini in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 

 • Informatii despre produsele comercializate pe site

Continutul exact al articolelor este cuprins in descriere produsului. Nuanţele pot diferi si functie de setarile monitorului.

Administratorul zenitoys.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Continutul exact al produselor este cuprins in descrierile acestora.

 • Politica de plata si facturare

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Modalitatile de plata acceptate de site-ul nostru sunt:

 • plata ramburs (se plateste in umerar, la curier)
 • plata prin virament bancar
 • plata cu cardul prin MobilPay

 

 • Politica de livrare
 • Politica de returnare a produselor

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, clientii pot aplica pentru procedura de retur in 14 zile, fara a fi nevoiti sa isi justifice decizia si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13, alin. (3) si art. 14. Costul de transport nu se returneaza.

 • Politica de garantare

Toate produsele comercializate de noi beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12 luni de la data achizitiei mai putin cele care au specificat in descrierea produsului un termen mai mare sau mai mic de garantie.

 

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat de la zenitoys.ro si sa fi fost folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 • sa prezinte certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
 • sa prezinte produsul in ambalajul original cu toate accesoriile care au venit impreuna cu produsul.

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este Str. Horea nr. 90, Cluj-Napoca, judetul Cluj. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

Cauze de pierdere a garantiei:

 • avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
 • defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 • distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

Nu oferim garantii Clientilor:

 • in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;
 • dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;  
 • in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu.

Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului, precum (dar nu limitat la): lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

 • Drepturile de proprietate intelectuală

Magazinul www.zenitoys.ro deține drepturi de autor sau de folosință asupra conținutului - text și imagini.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

 

 • Politica de confidentialitate privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si modul de gestionare a acestora, precum si scopul pentru care solicitam datele.

 

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului http://zenitoys.ro Prelucrarea datelor personale este facuta de detinatorului zenitoys.ro, respectiv societatea societatea Dekone SRL

În conformitate cu ultimele reglemantari privind protectia datelor personale, intrate in vigoare la dat de 25.05.2018, responsabilul cu protectia datelor este Lorincz Zsuzsanna, care poate fi contactat la adresa info@zenitoys.ro

Prin completarea formularului de inregistrare de pe http://zenitoys.ro utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in urmatoarele scopuri:

•           Stabilirea contactului cu clientii;

•           Prelucrarea comenzilor;

•           Participarea la concursuri, promotii;

•           Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

•           Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing

 

Datele colectate de la clienti pot fi partajate cu terti, doar pentru ducerea la bun sfarsit a contractului de cumparare. Acesti terti pot fi companiile de transport si companiile procesatoare de plata.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor

 • privind situatia contului 
 • privind evolutia si starea comenzilor
 • precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar http://zenitoys.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@zenitoys.ro

 • Politica de informare despre cookie-uri.

Pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor (www.zenitoys.ro folosește cookie-uri proprii și de ale terșilor (Google Analytics, Facebook Connect, etc.)